NYHETSFLÖDE

January 15, 2020

Härmed inbjuds du såsom medlem till årsmöte (icke medlemmar är också välkomna men utan rösträtt). Vi kommer även att presentera läget med invallning och kommunens kustprogram. Missa inte möjligheten att ta del av och påverka vår verksamhet, men även att träffa andra medlemmar, och lite försiktigt dra igång säsongen. Du kan även skicka in förslag som du vill ska tas upp på årsmötet (som inlämnats av röstberättigad medlem minst 3 veckor före mötet) till styrelsen@kvsk.se.

Datum (OBS!): Torsdag 19/3 2020, 19.00- ca 21.00
Plats: Klubbhuset, Fiskarevägen, Kämpinge

Vi bjuder på lättare förtäring. Anmäl dig gärna i förväg på simple signup  https://simplesignup.se/event/162896

Varmt Välkomna

Styrelsen


 

January 15, 2019

Boka in ÅRSMÖTET söndag den 17/3, klockan 12.00, klubbhuset. Vi kommer att ta upp många spännande frågor som rör verksamheten 2019, förutom val av ny styrelse mm.

Förslag från medlem (motion) ska vara styrelsen tillhanda senast fyra veckor före årsmötet på styrelsen@kvsk.se.

Vi bjuder på lättare förtäring samt intressant presentation. Dagordning, anmälningslänk mm skickas ut ca tre veckor innan årsmötet.

Information om betalning av medlemsavgifter kommer att skickas ut under våren.

Varmt Välkomna till ett intressant möte för KVSK och för alla medlemmar, även för blivande medlemmar!
/Styrelsen

August 21, 2018

Hösten närmar sig men det innebär inte att säsongen är slut! 

I september är ambitionen att hålla öppet enligt nedan, men öppettiderna är beroende på temperatur och vindar, därför kan dagarna komma att ändras. Det är väldigt viktigt att hålla utkik på vår facebooksida samt instagramsida @wesurfkvsk

Tisdag: 18-20

Söndag: 12-16

Vi hoppas på en härlig sensommar tillsammans med er! 

Välkomna till Kämpinge Vattensportklubb 

August 14, 2018

Boka även in vår klubbtävling kona vindsurfing den 25/8 som vi genomför i Skanörs hamn tillsammans med Skanörs båtklubb. Det brukar vara en härlig dag i en härlig miljö! Kom dit som åskådare eller anmäl ditt intresse till kvskkonaone@gmail.com om du funderar på att tävla (på en enklare bana, där allt handlar om att ha kul ute på havet) eller vara funktionär.

Hoppas vi ses - välkomna!
KVSK

August 14, 2018

Nu på lördag den 18 augusti, från klockan 12, är det dags för KVSK klubbdag, en dag tillsammans för oss medlemmar. All vår utrustning finns tillgänglig, SUP, kajak, vindsurfing, båt – ja det prognoserna tillåter. En sammanfattning av säsongen kommer även hållas. 
Speciellt för i år "Utmaningen" en bana som man på valfritt sätt tar sig igenom. En start går för vindsurfare och resten är upp till oss själva. Vi riggar volleybollnät och kubb, det blir lotteri mm och vi tänder (äntligen) grillarna vid 15-tiden – ta med eget att grilla. 
Anmäl er gärna via nedanstående länk så vi kan planera dagen. https://simplesignup.se/event/136567

Har du frågor, maila oss på kvskkonaone@gmail.com

VÄLKOMNA!
 

July 9, 2018

Torsdagen den 12 juli kör vi igen, då får du chansen att uppleva vår populär prova på dag igen, där ni helt gratis får chansen att prova på vindsurfing, SUP eller kajak. Det är en dag fylld av gemenskap, glädje och aktivitet. Det finns våtdräkter och utrustning att låna, observera att det inte finns någon möjlighet till parkering. Våra duktiga instruktörer är på plats och prognosen visar sol. Vi kommer berätta om vårt utbud och sommarens händelser samt ge bra erbjudanden. Nybörjare eller erfaren spelar ingen roll- alla är välkomna! Ses vi? 10/6, kl.12-17 längst ner på Fiskarevägen, Höllviken. 

June 4, 2018

Söndagen den 10 juni har vi vår populär prova på dag där ni helt gratis får chansen att prova på vindsurfing, SUP eller kajak. Det är en dag fylld av gemenskap, glädje och aktivitet. Det finns våtdräkter och utrustning att låna, observera att det inte finns någon möjlighet till parkering. Våra duktiga instruktörer är på plats, grillen är redo och prognosen visar sol. Nybörjare eller erfaren spelar ingen roll- alla är välkomna! Ses vi? 10/6, kl.12-17 längst ner på Fiskarevägen, Höllviken. 

April 14, 2018

Vissa har redan tjuvstartat säsongen. I lördags syntes segel ute på havet och flera av oss var ute för första gången sedan vintern slog till. Efterlängtat och lite småkyligt, men ack så roligt!

På ett välbesökt årsmöte, med intressant info om foiling (googla på det), så bestämde vi att vi vill dra igång säsongen så tidigt som möjligt. Redan nu i slutet av april (22/4) och början av maj (5-6/5) har vi därför 3 FIXARDAGAR, för att fler ska ha möjlighet att bidra till att få klubben och utrustning iordning inför säsongen och samtidigt träffa andra medlemmar, kanske även ge sig ut på havet. Vi grillar korv runt klockan 13 alla dagar och passar samtidigt på att informera om och diskutera kommande verksamheter. Hoppas du kan vara med vid något av dessa tillfällen.

Sedan har vi BÅTFÖRARUTBILDNING teoridel den 16/5 och vår PROVA PÅ DAG den 10/6 där vi behöver många funktionärer. Brukar bli en härlig dag med många som vill prova på att ge sig ut på havet. Detta blir också en start på säsongen med...

February 6, 2018

Boka in ÅRSMÖTET söndag den 18/3, klockan 12.00, klubbhuset. Vi kommer att ta upp många spännande frågor som rör verksamheten 2018, förutom val av ny styrelse mm.

Förslag från medlem (motion) ska vara styrelsen tillhanda senast fyra veckor före årsmötet på styrelsen@kvsk.se.

Vi bjuder på lättare förtäring samt intressant presentation. Dagordning, anmälningslänk mm skickas ut ca tre veckor innan årsmötet.

Information om betalning av medlemsavgifter kommer att skickas ut under våren.

Varmt Välkomna till ett intressant möte för KVSK och för alla medlemmar, även för blivande medlemmar!
/Styrelsen

January 17, 2018


Boka in ÅRSMÖTET söndag den 18/3, preliminärt klockan 12.00, klubbhuset. Vi kommer att ta upp många spännande frågor som rör verksamheten 2018, förutom val av ny styrelse mm.

October 2, 2017

I sommar har det varit full verksamhet på KVSK! Mängder av aktiviteter och många såväl nya som ”gamla” medlemmar har gett sig ut på havet. Vår Drop In verksamhet har varit en succé och det har verkligen varit högtryck, i alla fall på KVSK. Även om säsongen inte är slut så behöver vi förbereda klubben för höststormar och vintern. 

Den 14-15/10 (lördag 13-17, söndag 11-16) har vi FIXARDAGAR då vi ställer i ordning klubben och utrustningen. Så kom ner och hjälp till och passa på att umgås och träffa andra, både nuvarande och framtida medlemmar. Kanske någon som är sugen på att ge sig ut på havet. Vi grillar båda dagarna vid 14 –tiden och pratar samtidigt om sommaren och om framtiden. Du är välkommen bara en stund eller kanske en (eller båda) av dagarna. Ju fler vi är desto roligare är det och vi får mer gjort! Du är klart välkommen även om du bara hinner vara med på grillningen. Anmäl dig på följande länk så vi vet hur många som kommer och hur mycket korv/hamburgare vi ska köpa in. https:/...

August 31, 2017

Ni har väl inte missat att vi kommer hålla öppet drop in hela september. Tiderna kan komma att variera pga av väder och vind men de datum vi kommer ha öppet är följande:

Sön 3 sep 12-17

Lör 9 sep

Lör 16 sep

Lör 23 sep

Tiderna kommer att publiceras på vår facebook-sida WeSurf KVSK. Vi frågor angående drop in vänligen maila kvskkonaone@gmail.com

July 31, 2017

Den 26e augusti är det äntligen dags för klubbtävling som är öppen för alla. Förra året hölls tävlingen tillsammans med Skanörs Båtklubb vilket blev en succé, därför kör vi på samma koncept och i år har vi som mål att se ännu fler deltagande. Passa på att ge er själva en utmaning och anmäl er till tävlingen, info om hur anmälan går till kommer snart. Innan dess kommer vi att träna tillsammans varje måndag för att finslipa våra surfskills. 

July 5, 2017

Vädret kunde kanske varit bättre men det finns många möjligheter att ”gå på havet”, även om det blåser, går höga vågor eller är strålande sol och jättevarmt. Håll koll på vad som händer på klubben på vår hemsida, och tveka inta att trotsa vädret! Nytt för i år är fler tider för DROP IN, nyinköpt utrustning och AKTIVITETSAVGIFT. Passa även på att boka KURSER eller varför inte stödja föreningen genom ett MEDLEMSBIDRAG. Kolla längre ner.

DROP IN OCH KURSER

Vi hoppas att du inte missat vår nya verksamhet DROP IN, där vi varje vecka har öppet på klubben med instruktörer på plats. Kom ner och vindsurfa, SUPa, paddla kajak eller bara njuta vid havet och ta ett dopp. För tider – se hemsidan och facebook. Vi har också många KURSER i vindsurfing, passa på att lära dig att surfa eller bättra på dina gamla kunskaper. När havet ligger blankt hoppas vi kunna ta ut båten.

AKTIVITETSAVGIFT

På förfrågan håller vi på att investera i ny, bättre utrustning, för att fler ska ha möjlighet att ”gå på havet”. Sty...

June 15, 2017

Fram till midsommar surfar ni till våra försäsongspriser. Passa på att komma ner på vår drop in och ta del av erbjudandet.

Det kommer utöver vindsurfingen finnas möjlighet att hyra SUP och kajak.

Ni som gick en kurs hos oss förra året får dessutom en timme gratis surf under denna period.  🌺🤙🌊

Medlemmar: 50kr/h för Kona One vindsurfing och (våra 3 nya) Kona SUP. Övrig äldre utrustning är gratis.
Icke medlemmar: 100kr/h

Öppettider hittar ni här!

 

Please reload

KVSK

Styrelsen@kvsk.se

Fiskarevägen, Höllviken

Swish: 123 466 28 96

BankGiro: 533-0832

Vindsurfingskola

Kvskkonaone@gmail.com

Fiskarevägen, Höllviken

 

 

Se vårt kursutbud här

Öppettider

Se facebooksidan eller instagram  @wesurfkvsk

Event

Du har väl inte missat att vi kan skräddarsy event efter dina önskemål? 

 

Läs mer här 

120603261_796760111077131_70914422194709
Våra sponsorer