Full fart på havet!

Vädret kunde kanske varit bättre men det finns många möjligheter att ”gå på havet”, även om det blåser, går höga vågor eller är strålande sol och jättevarmt. Håll koll på vad som händer på klubben på vår hemsida, och tveka inta att trotsa vädret! Nytt för i år är fler tider för DROP IN, nyinköpt utrustning och AKTIVITETSAVGIFT. Passa även på att boka KURSER eller varför inte stödja föreningen genom ett MEDLEMSBIDRAG. Kolla längre ner.

DROP IN OCH KURSER

Vi hoppas att du inte missat vår nya verksamhet DROP IN, där vi varje vecka har öppet på klubben med instruktörer på plats. Kom ner och vindsurfa, SUPa, paddla kajak eller bara njuta vid havet och ta ett dopp. För tider – se hemsidan och facebook. Vi har också många KURSER i vindsurfing, passa på att lära dig att surfa eller bättra på dina gamla kunskaper. När havet ligger blankt hoppas vi kunna ta ut båten.

AKTIVITETSAVGIFT

På förfrågan håller vi på att investera i ny, bättre utrustning, för att fler ska ha möjlighet att ”gå på havet”. Styrelsen har därför beslutat att testa ett mycket förmånligt erbjudande en aktivitetsavgift. Vi kommer dock att ha som tidigare lite äldre vindsurfingbrädor till gratis utlåning för medlemmar och även någon sit-on-top kajak. Vi har sedan tidigare införskaffat 6 Kona One vindsurfingbrädor och nu har vi också 5 (3 nya) SUPar. Det som saknas är en eller två tåliga kajaker, detta kommer vi att köpa in om intresset är tillräckligt stort och det blir finansierat genom aktivitetsavgift och medlemsbidrag.

Den nyare utrustningen kräver finansiering och för att möjliggöra detta har vi tagit fram lite olika alternativ. Vi kommer att pröva tre alternativ för medlemmar. Läs mer om dessa alternativ under Aktiviteter & priser på hemsidan.

MEDLEMSBIDRAG

Vill du bidra till att få ”fler att gå på vatten” genom investeringen i ny utrustning kan du sponsra med valfri summa (minst 400:-), utöver aktivitetsavgiften, antingen en särskild verksamhet (tex en kajak) eller bara generellt. Du registrerar detta på https://simplesignup.se/event/98402 där du anger vad du bidragit till och storlek på T-shirt samt mailadress. Betalning sker på vårt Bankgiro 533-0832 eller Swishnummer 123 466 28 96. Ange bidrag och namn.

Du får då

1/ ditt namn på vår bidragstavla

2/ vår fina t-shirt med trycket ”We create actitivity on water” (är under produktion)

MEDLEMSAVGIFTER

Vi använder från i år ett nytt system som vi försökt få igång under flera månader. Vi har äntiligen lyckats lösa problemen och information om medlemsavgifter har skickats ut. Har du inte fått detta, om avgifterna inte stämmer eller om du redan betalt detta så skicka mail till styrelsen@kvsk.se.

Vi ses på havet!

Styrelsen Kämpinge vattensportklubb


You Might Also Like: