top of page

Fixardagar 14-15/10

I sommar har det varit full verksamhet på KVSK! Mängder av aktiviteter och många såväl nya som ”gamla” medlemmar har gett sig ut på havet. Vår Drop In verksamhet har varit en succé och det har verkligen varit högtryck, i alla fall på KVSK. Även om säsongen inte är slut så behöver vi förbereda klubben för höststormar och vintern.

Den 14-15/10 (lördag 13-17, söndag 11-16) har vi FIXARDAGAR då vi ställer i ordning klubben och utrustningen. Så kom ner och hjälp till och passa på att umgås och träffa andra, både nuvarande och framtida medlemmar. Kanske någon som är sugen på att ge sig ut på havet. Vi grillar båda dagarna vid 14 –tiden och pratar samtidigt om sommaren och om framtiden. Du är välkommen bara en stund eller kanske en (eller båda) av dagarna. Ju fler vi är desto roligare är det och vi får mer gjort! Du är klart välkommen även om du bara hinner vara med på grillningen. Anmäl dig på följande länk så vi vet hur många som kommer och hur mycket korv/hamburgare vi ska köpa in. https://simplesignup.se/event/102951

Varmt välkomna

Styrelsen!