Information om vårens händelser på KVSK

Vissa har redan tjuvstartat säsongen. I lördags syntes segel ute på havet och flera av oss var ute för första gången sedan vintern slog till. Efterlängtat och lite småkyligt, men ack så roligt!

På ett välbesökt årsmöte, med intressant info om foiling (googla på det), så bestämde vi att vi vill dra igång säsongen så tidigt som möjligt. Redan nu i slutet av april (22/4) och början av maj (5-6/5) har vi därför 3 FIXARDAGAR, för att fler ska ha möjlighet att bidra till att få klubben och utrustning iordning inför säsongen och samtidigt träffa andra medlemmar, kanske även ge sig ut på havet. Vi grillar korv runt klockan 13 alla dagar och passar samtidigt på att informera om och diskutera kommande verksamheter. Hoppas du kan vara med vid något av dessa tillfällen.

Sedan har vi BÅTFÖRARUTBILDNING teoridel den 16/5 och vår PROVA PÅ DAG den 10/6 där vi behöver många funktionärer. Brukar bli en härlig dag med många som vill prova på att ge sig ut på havet. Detta blir också en start på säsongen med härlig gemenskap.

Anmälan dig gärna i förväg till dessa aktiviteter på nedanstående länkar.

-Fixardagarna https://simplesignup.se/event/131269

-Båtförarutbildning https://simplesignup.se/event/131271

-Prova på dag https://simplesignup.se/event/131424

Vi ses på eller vid havet!

Styrelsen Kämpinge Vattensportklubb


You Might Also Like: