Medlemskap

Allt arbete på klubben sköts helt ideellt av medlemmarna. Det är vi som gemensamt ser till att allting fungerar. I utbyte får vi tillgång till ett klubbhus på bästa läge på Kämpingestranden med solterrass vid vattenbrynet. När det är öppet i samband med tex Drop in kan vi använda KONA vindsurfingbrädor, kajak och SUP till medlemspriser. När båtförare är på plats kan vi även åka vattenskidor, tub eller wakeboard till medlemspriser. Även kurser är rabatterade för medlemmar.

Vill du också bli medlem i KVSK? 
 

  1. Klicka här --> Idrott Online för att ansöka om medlemskap (var och en i familjen vid familjemedlemskap). Anmäl att ni är aktiva inom segling (vi kan inte ändra i detta). Alla uppgifter behandlas enligt PuL - personuppgiftslagen och registreringen görs för föreningens bästa. Meddela styrelsen om ni inte accepterar detta.
     

  2. Uppdatera din (var och en i familjen) personliga profil med mailadress och mobilnummer mm – gå in längst upp till höger (hänglås) på samma sida som ovan– klicka sedan på ditt namn högst upp – redigera. Glöm inte att ändra vid tex nytt mobilnummer.
     

  3. Du kommer att få inbetalningsuppgifter för medlemsavgiften via den mailadress du uppgivit, normalt inom en eller några veckor. Under vinterhalvåret dröjer det längre tid.
    Unde

  4. Om ni ansöker om familjemedlemskap: Skicka ett email med förteckning på samtliga familjemedlemmar till maartinstamer@gmail.com

Årsavgift för 2022 (kalenderår):

Välkommen!