Medlemskap

Allt arbete på klubben sköts helt ideellt av medlemmarna. Det är vi som gemensamt ser till att allting fungerar. I utbyte får vi tillgång till ett klubbhus på bästa läge på Kämpingestranden med solterrass vid vattenbrynet. Vi kan låna enklare vindsurfingbrädor kostnadsfritt och åka vattenskidor, tub eller wakeboard samt använda KONA vindsurfingbrädor till en viss kostnad. Kulna höstkvällar kan vi bada bastu och ta ett uppfriskande dopp i havet efteråt.

Vill du också bli medlem i KVSK? 
 

  1. Klicka här --> Idrott Online för att ansöka om medlemskap (var och en i familjen vid familjemedlemskap). Anmäl att ni är aktiva inom segling (vi kan inte ändra i detta). Alla uppgifter behandlas enligt PuL - personuppgiftslagen och registreringen görs för föreningens bästa. Meddela styrelsen om ni inte accepterar detta.
     

  2. Uppdatera din (var och en i familjen) personliga profil med mailadress och mobilnummer mm – gå in längst upp till höger (hänglås) på samma sida som ovan– klicka sedan på ditt namn högst upp – redigera. Glöm inte att ändra vid tex nytt mobilnummer.
     

  3. Du kommer att få inbetalningsuppgifter för medlemsavgiften via den mailadress du uppgivit, normalt inom en vecka.
     

  4. Om ni ansöker om familjemedlemskap: Skicka ett email med förteckning på samtliga familjemedlemmar till maartinstamer@gmail.com

 Årsavgift för 2017:

 

 

 * Särskilda regler gäller

Välkommen!

KVSK

Styrelsen@kvsk.se

Fiskarevägen, Höllviken

Swish: 123 466 28 96

BankGiro: 533-0832

Vindsurfingskola

Kvskkonaone@gmail.com

Fiskarevägen, Höllviken

 

 

Se vårt kursutbud här

Öppettider

Se facebooksidan eller instagram  @wesurfkvsk

Event

Du har väl inte missat att vi kan skräddarsy event efter dina önskemål? 

 

Läs mer här 

120603261_796760111077131_70914422194709
Våra sponsorer