top of page
Full aktivitet hos Kämpinge Vattensportklubb. Personer som vindsurfar, paddlar kajak och paddlar SUP

BIDRA TILL
MER AKTIVITET
PÅ HAVET

Flera personer som vindsurfar hos Kämpinge Vattensportklubb.

Vill du synas på
Näsets bästa läge?

Vi är en ideell förening som erbjuder ett stort utbud av vattenaktiviteter. Varje år satsar vi på unga ledare som får utbildning och utrymme att förverkliga egna idéer om hur verksamheten kan utvecklas.

Som sponsor till vår klubb är du med och bidrar till fortsatt utveckling och förbättrade förutsättningar för vårt samhälle, våra medlemmar och ledare, samt främjandet av vattensport. Samtidigt får du möjlighet att exponera din verksamhet på Näsets bästa läge.

Vi erbjuder olika sponsringspaket som kan skräddarsys efter dina behov och budget. Tack för att du funderar på att stödja vår klubb, vi ser fram emot att samarbeta med dig!

Årlig nätverksdag med våra sponsorer

Vi tror på att bygga starka relationer med våra sponsorer, och det är därför vi arrangerar en årlig nätverksdag exklusivt för dem.

 

Det är en dag fylld av spännande aktiviteter där du får möjligheter att nätverka med andra likasinnade individer och företag, träffa vårt team och lära dig mer om vår förenings utveckling och framsteg.

 

Vi är stolta över det arbete vi gör och vi värdesätter stödet från våra sponsorer som hjälper oss utveckla verksamheten. Nätverksdagarna är vårt sätt att säga "tack" för ditt fortsatta stöd.

Personer som hänger och grillar på solterassen hos Kämpinge Vattensportklubb.

Huvudsponsorer

Eproved_logo.png
lions-club-international-logo.png
toppen.png
uc-logo-black-xl-nobg.png
Intrec.png
Bakertilly.jpg
G-G-Logo-HimmelsblÕ-T-kontur-600x318.png
malmo_saluhall.jpeg
LV_logo_ligg_www.png
Primetail2.png
peter_billsten_logo.png
BoaNeo.jpg

Övriga sponsorer

Hemlycka_nylogo_400px.png
Sydsegel.png
Chokladhuset logga
Watskis logga
Washup-logo.png
bottom of page