top of page

Skräddarsy ditt drömevent

Ansök här

Är det dags för att arrangera en svensexa? Eller vill du kanske gå på en After Work utöver det vanliga med kollegorna? Då har du hittat rätt! 

Vi ger dig och dina vänner/kollegor en upplevelse utöver det vanliga. 

En eftermiddag med vattenskidor och wakeboard följt av bastu och grillning i vårt fina klubbhus med utsikt över havet. Eller varför inte boka in en heldag för att lära er vindsurfa tillsammans? 

Vi skräddarsyr dina önskemål och har alltid glädjespridande och kunnig personal på plats som hjälper er igenom de aktiviteter ni önskar.

Skicka ansökan med önskemål av aktivitet och datum så hjälper vi dig att få en upplevelse som ni aldrig kommer att glömma.

Meddelandet togs emot.

Säkerhet

Kämpinge vattensportklubb sätter säkerheten i första rummet rummet eftersom utövning vattensporter kan vara förenad med risker. 

Vi vill att våra medlemmar och gäster ska känna sig trygga i och på vattnet. Våra instruktörer har båtvana samt stor erfarenhet av vattensport. Stor tyngd läggs på utbildning av våra båtförare.

Dessutom har många medlemmar och instruktörer utbildats i hjärt-lung räddning och första hjälpen av sjukvårdsutbildad personal.

Vi använder självklart flytväst vid all form av vattensport – gammal som ung.

bottom of page