top of page
Full aktivitet på havet vid en vindsurfingtävling.

arrangera ETT adrenalInfyllt sommarevent 

En person som springer i havet med en vindsurfingbräda.

Äventyrliga
upplevelser på havet

Är det dags för att arrangera en svensexa/möhippa? Eller vill du kanske överraska 50-åringen med en upplevelse utöver det vanliga? Då har du hittat rätt! 

Vi ger dig och dina vänner en oförglömlig upplevelse. En eftermiddag med vattenskidor och wakeboard följt av bastu och grillning i vårt fina klubbhus med utsikt över havet. Eller varför inte boka in en heldag för att lära er vindsurfa tillsammans? Hos oss finns aktiviter för alla. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

Skräddarsy
ditt drömevent

Oavsett om ni vill planera in en timmes SUP på svensexan eller en heldag med stora släkten så skräddarsyr vi eventet utifrån dina önskemål.

Under evenemangets gång finns vår glädjespridande och kunnig personal alltid på plats och hjälper er igenom de aktiviteter ni önskar. Vill ni avsluta eventet med en middag i solnedgången? Inga problem, då tänder vi grillarna och slår oss ner på solterassen precis vid vattenbrynet.

Skicka ansökan med önskemål på aktivitet och datum så återkommer vi med eventförslag och offert.

Företagsevent

Vill du ta med kollegorna ut på havet?

Läs mer om vårt erbjudande för företag.

Skicka en förfrågan
så återkommer vi snart.

Tack för din förfrågan!

Känn dig trygg

Kämpinge Vattensportklubb prioriterar alltid din säkerhet. Vi vill att våra medlemmar och gäster ska känna sig trygga i och på havet.

 

Våra instruktörer har båtvana samt stor erfarenhet av vattensport.  Dessutom har både medlemmar och instruktörer utbildats i hjärt- och lungräddning samt första hjälpen.

Vi använder självklart flytväst vid all form av vattensport – gammal som ung. 

Läs mer om vår säkerhetspolicy nedan.

En person som paddlar kajak hos Kämpinge Vattensportklubb.
bottom of page