Skräddarsy ditt drömevent

Ansök här

Är det dags för att arrangera en svensexa? Eller vill du kanske gå på en After Work utöver det vanliga med kollegorna? Då har du hittat rätt! 

Vi ger dig och dina vänner/kollegor en upplevelse utöver det vanliga. 

En eftermiddag med vattenskidor och wakeboard följt av bastu och grillning i vårt fina klubbhus med utsikt över havet. Eller varför inte boka in en heldag för att lära er vindsurfa tillsammans? 

Vi skräddarsyr dina önskemål och har alltid glädjespridande och kunnig personal på plats som hjälper er igenom de aktiviteter ni önskar.

Skicka ansökan med önskemål av aktivitet och datum så hjälper vi dig att få en upplevelse som ni aldrig kommer att glömma.

Säkerhet

Kämpinge vattensportklubb sätter säkerheten i första rummet rummet eftersom utövning vattensporter kan vara förenad med risker. 

Vi vill att våra medlemmar och gäster ska känna sig trygga i och på vattnet. Våra instruktörer har båtvana samt stor erfarenhet av vattensport. Stor tyngd läggs på utbildning av våra båtförare.

Dessutom har många medlemmar och instruktörer utbildats i hjärt-lung räddning och första hjälpen av sjukvårdsutbildad personal.

Vi använder självklart flytväst vid all form av vattensport – gammal som ung.

KVSK

Styrelsen@kvsk.se

Fiskarevägen, Höllviken

Swish: 123 466 28 96

BankGiro: 533-0832

Vindsurfingskola

Kvskkonaone@gmail.com

Fiskarevägen, Höllviken

 

 

Se vårt kursutbud här

Öppettider

Se facebooksidan eller instagram  @wesurfkvsk

Event

Du har väl inte missat att vi kan skräddarsy event efter dina önskemål? 

 

Läs mer här 

120603261_796760111077131_70914422194709
Våra sponsorer