top of page

Om oss

Redan 1962 grundades det som då hette Kämpingebadens Vattenskidklubb. Det var ett gäng vattenskidentusiaster vars motto då var att ”främja och utveckla vattensporten”. Vattnet har genom åren självklart alltid haft huvudrollen i klubbens aktiviteter. Strandgäster och medlemmar fick ta kölappar i väntan på att få åka vattenskidor, och simskolan lärde under ett antal somrar flera hundra barn att simma i det ”iskalla” vattnet.

 

Under början av åttiotalet kom vindsurfingen till Sverige, och i många år var vindsurfingskolan omåttligt populär, och klubben stod som värd för ett flertal tävlingar.

 

Vattenäventyr som wakeboard, tub och bananåkning kom i mitten av nittiotalet. Då hade även vattenskoterkörning funnits bland aktiviteterna en kort tid innan det förbjöds.

 

Sommaren 2015 blomstrade klubben upp på nytt och vindsurfingskolan startades åter igen upp. Idag är Kämpinge Vattensportklubb en klubb fylld av gemenskap och vattenentusiasm under mottot "We create activity on Water". Med aktiv surfskola, träningsgrupper, kajak, SUP, åkning bakom båt och torsdagsklubb välkomnar vi nya medlemmar att gå med och glädjas på havet med oss! 

styrelse

Styrelsen 2019

Kontakta oss

Ordförande
Jan-Eric Ekberg
0709-65 56 00

Sekreterare

Per-Håkan Herdenberg

Ledamot

Desiree Ekberg

Norea Nyström

Martin Stamer

Vice ordförande

Iveta Holasek

Kassör

Henrik Wikström

Suppleant
Tim Ekberg

Malin Herdenberg

Gustav Luts

Truls Törnkvist

 

KVSK ligger alldeles i slutet av Kämpingestranden - allra längst österut (mot Trelleborg, bort från kanalen), längst ner på Fiskarevägen.

Postadress:
Kämpinge Vattensportklubb
Box 95
236 22 Höllviken

styrelsen@kvsk.se

Seglarskola

kvskkonaone@gmail.com

Bankgiro 533-0832

Swishnummer 123 466 28 96

bottom of page